Καλώς ήρθες στο Umate

Στο Umate σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε μία κοινότητα καθοδήγησης από φοιτητές σε φοιτητές. Ένα μέρος όπου θα μπορείς να λύσεις κάθε σου απορία και να βρεις την συμβουλή που χρειάζεσαι.

Εσύ ήξερες τι θέλεις να σπουδάσεις όταν ήσουν 18; Ονειρευόσουν να γίνεις λαμπρός επιστήμονας αλλά τελικά η σχολή που επέλεξες είναι πιο δύσκολη από ό,τι φανταζόσουν; Μήπως σε πήρε η κάτω βόλτα, χρωστάς 25 μαθήματα, βρίσκεσαι σε ακαδημαϊκό αδιέξοδο και δε ξέρεις προς τα που να κατευθυνθείς; Τότε το Umate απευθύνεται σε εσένα. 

Μήπως από την άλλη είσαι τρομερά οργανωτικός, σου αρέσει να βοηθάς τους συμφοιτητές σου, όλο το έτος σου σε κυνηγάει για σημειώσεις και έχεις γράψει λίγα παραπάνω χιλιόμετρα στη σχολή; Έχουμε και για εσένα μία θέση!

Αν χρειάζεσαι μία σανίδα σωτηρίας, μια γνώμη ή έχεις απορίες και δεν ξέρεις που μπορείς να απευθυνθείς, βρες παιδιά που σε καταλαβαίνουν!

Αν σε ενδιαφέρει να μοιραστείς τις γνώσεις και τις εμπειρίες σου για την φοιτητική ζωή με τους νεότερους συμφοιτητές σου, γίνε ο mentor που θα τους βοηθήσει να αντιμετωπίσουν κάθε δυσκολία.